ΒΙΝΤΕΟ – Ερντογάν: Η Τροία είναι μέρος της ιστορίας μας! Η Ωραία Ελένη μιλάει τουρκικά

Μιλώντας έξω από το Μουσείο της Τροίας, είπε: «Το μουσείο της Τροίας που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι το τελευταίο παράδειγμα της προσπάθειάς μας να μεταφέρουμε την ιστορία μας στις επόμενες γενιές. Η Τροία, με την ιστορία των 50.000 ετών είναι από τα σημαντικότερά μας αρχαιολογικά μνημεία, το οποίο είναι υπό την προστασία της Ουνέσκο από το 1998».

Το πιο εντυπωσιακό και εκτός κάθε λογικής πλέον είναι ότι μπαίνοντας ο επισκέπτης στο μουσείο συναντά την Ωραία Ελένη αλλά και τον Αχιλλέα και μόλις πλησιάσουν ενεργοποιείται ένας αισθητήρας και τα δυο αυτά πρόσωπα, μιλούν τουρκικά!

newsit.gr

, , ,

1 thought on “ΒΙΝΤΕΟ – Ερντογάν: Η Τροία είναι μέρος της ιστορίας μας! Η Ωραία Ελένη μιλάει τουρκικά

  1. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΙΓΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ………..ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΜΝΕΙΑΣ!!!!ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *