ΒΙΝΤΕΟ – Το trailer της ταινίας Man of God για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου κυκλοφόρησε

Η πολυαναμενόμενη σε Ελλάδα και εξωτερικό ταινία της Yelena Popovic για το βίο του Αγίου Νεκταρίου, «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God), που δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου και αναμένεται να παιχτεί στους κινηματογράφους μόλις το επιτρέψουν τα περιοριστικά μέτρα, άρχισε κυκλοφορεί πια στη διεθνή αγορά μέσω του διεθνούς πρακτορείου Pinnacle Peak Pictures.

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Τα γυρίσματα

Η διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, μια ταινία-ωδή στο βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020. μετά από 7 εβδομάδες εντατικών γυρισμάτων σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα.

Η ταινία που περιμένει εναγωνίως εδώ και μήνες το κοινό, μία από τις ελάχιστες παραγωγές που κατόρθωσε όχι μόνο να ξεκινήσει, αλλά και να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος (το 2021).

Οι ηθοποιοί

Ο Άρης Σερβετάλης ο πολυσχιδής Έλληνας ηθοποιός, συναντάται κινηματογραφικά με τον Αμερικανό θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για Όσκαρ, Mickey Rourke, το Ρώσο superstar Alexander Petrov και ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών (Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος).

, ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *