Γ. Αγγελοπουλου: Η Λευκή Βίβλος της Ελλάδας του 2040, το τσιπάκι και η τεχνητή νοημοσύνη

Η Ελλάδα του «Great Reset» μπαίνει σε εφαρμογή, με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, να μιλά για την «Λευκή Βίβλο» η οποία θα μετατρέψει την Ελλάδα σε πολυπολιτισμική χώρα, αλλά και για «τσιπάκι» που θα μας βοηθά να προβλέπουμε το μέλλον. 

Συγκεκριμένα η Γ.Αγγελοπούλου, όπως διαβάζουμε στο pronews.gr, αναφερόμενη στο «Φόρουμ Ελλάδα 2040» είπε μεταξύ άλλων:

«Εργοδότες και εργαζόμενοι, όλοι οι θεσμικοί φορείς, οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, όλα τα επιμελητήρια της χώρας, να χαρτογραφήσουν την πορεία μας 20 χρόνια μετά.

Από όλο αυτό θα βγει μια Λευκή Βίβλος που θα είναι προσβάσιμη σε όλους μας, σε μαθητές, σε φοιτητές, σε γονείς, σε δασκάλους, σε εταιρείες, στους πολιτικούς, σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για την στρατηγική του μέλλοντος».

«Και αυτά όλα αφορούν και στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στο πως αντιμετωπίζουμε τις φυσικές καταστροφές, όπως η πανδημία, ή μία πυρκαγιά. Άλλα επαγγέλματα τα έχει χτυπήσει ή πανδημία, άλλα τα έχει βοηθήσει η τεχνολογία κτλ. δεν θα πρέπει να ξέρουμε όλοι τις συνθήκες θα έχουμε μπροστά μας; Όλα αυτά με ένα τσιπάκι θα είναι διαθέσιμα σε όλους. Και έτσι γίνεται για πρώτη φορά μια στρατηγική πως προβλέπουμε το μέλλον»! 

Παράλληλα μίλησε και για τα θέματα που θα συζητηθούν στο φόρουμ η Ελλάδα το 2040, ένα από αυτά θα είναι «η συνύπαρξη των θρησκειών και οι πρόσφυγες και μετανάστες».

Αναφορικά δε με το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης και Αλγορίθμων δήλωσε:

«Αυτοί οι αναπτυσσόμενοι τεχνολογικοί τομείς σε λίγα χρόνια θα ελέγχουν πολλούς τομείς της κοινωνίας μας». 

Με πληροφορίες από Weekly News

, , , , ,