Δεν βλέπω κανέναν να θέλει να σας σώσει τώρα Ταγίπ, του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Εδώ η παθολογία ήταν και είναι εντός των τειχών

του Μιχάλη Χαραλαμπίδη,

Ο γιαλαντζί σουλτάνος, το σύστημα Τουρκία παρ’ όλη την ιστορική κρίση του ξέρει τι λέει, γιατί το λέει, πότε το λέει, πού το λέει. Εσείς δεν ξέρετε. Αυτό υποστήριζαν δύο μεγάλοι Έλληνες. Ο Μακεδών Ίων Δραγούμης και ο Επτανήσιος Νίκος Σβορώνος ( στο «Από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ – 0 εκφυλισμός ενός ιστορικού εγχειρήματος»)

Αυτή είναι η κριτική μου εδώ και δεκαετίες προς το εδώ ψευτοκατεστημένο. Δυστυχώς η ιστορία μου έδωσε δίκαιο.
Η σύγχρονη ιστορία λέει επίσης ότι όταν ο χορευτής της Σμύρνης και ανυψωτής των Σπρέντ προσέβαλε βάναυσα την πόλη και τους νεκρούς της, ήμουν ο μόνος που τους υπεράσπισα. Επαναλαμβάνω ο μόνος. Δεν ήταν η μόνη φορά.
Το ζήτημα είναι βαθύτερο, είναι αναλυμένο, ερμηνευμένο πλέον.

Όταν δολοφονείς την Ιωνία, την περιορίζεις στον Πανιώνιο και τον Ιωνικό, τότε όχι μόνο καταλήγεις να απαντάς αμήχανα έως κωμικά στον εκ νέου «μικρό πλέον ασθενή» αλλά κυρίως είσαι υπόλογος, ένοχος.
Η παθολογία ήταν και είναι εντός των τειχών και κτίσθηκε συστηματικά.

Όταν αρχές της δεκαετίας του ’80 επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκινούσα τον αγώνα για τον αυτοσεβασμό μας ενάντια στους χωροφύλακες της μνήμης των Ελλήνων, ένας μεγάλος Ίωνας μου είπε « θα αντιμετωπίσεις πολλά».
Είχε δίκαιο

Πέτυχα όμως την 19η Μαΐου. Αυτό το διεθνές πλέον ανθρωπιστικό σύμβολο της Αξιοπρέπειας, της Ζωής και της Ανάστασης όλων των λαών της Μικράς Ασίας.
Αυτή είναι σήμερα η ακτινοβολούσα προστατευτική αύρα μας απέναντι στα ουρλιαχτά των γερασμένων υπό εξαφάνιση λύκων της Άγκυρας.

Δεν βλέπω κανέναν εκτός ίσως από κάποιους κουρελιάρικους ή ευνουχισμένους ιμπεριαλισμούς να θέλει τώρα να σας σώσει Ταγίπ. Όπως σας έσωσαν το 1920-1922

Η ιστορία τώρα είναι με τους λαούς, τους ανθρώπους, τους τόπους τους. Οι Λύκοι και οι Ληστές δεν έχουν τόπους. Όπως γράφω στο «ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΖΕΙ – ΠΟΝΤΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» και στο « PONTOS ANTİK BİR KİMLİĞİN GERİ DÖNÜŞÜ» Εμείς στον Πόντο, την Τραπεζούντα λατρεύαμε και λατρεύουμε τις Αγελάδες. Εσείς τους λύκους. Έχουμε άλλες διαφορετικές ταυτότητες.

polis-agora.blogspot.gr

,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.