Ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά «Romulus» στην Ιταλία – Γυρίστηκε στα λατινικά

Το Sky Italia ανακοίνωσε πέρυσι τη νέα τηλεοπτική σειρά «Romulus» (Ρωμύλος), η οποία πραγματεύεται την ιστορία του ιδρυτή της Ρώμης -μέσα του 8ου αιώνος.

Η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ιταλία από τις 6 Νοεμβρίου αποτελείται από 10 επεισόδια και σκηνοθέτης της είναι ο Ματέο Ροβέρε. Η σειρά γυρίστηκε στα λατινικά.

Η σειρά «Ρωμύλος» είναι μια ιστορία για τα συναισθήματα, τον πόλεμο, την αδελφοσύνη, το θάρρος και τον φόβο. «Πρόκειται για μια μεγάλη, επική τοιχογραφία, μια εξαιρετικά ρεαλιστική αναπαράσταση των γεγονότων που οδήγησαν στη δημιουργία της Ρώμης» ανέφερε σε δήλωσή του ο Ροβέρε πέρυσι.

«Αλλά πάνω απ ‘όλα είναι μια έρευνα για την προέλευση και τη βαθιά έννοια της εξουσίας στη Δύση: ταξίδι σε έναν αρχαϊκό και τρομακτικό κόσμο, όπου όλα είναι ιερά και οι άνθρωποι αισθάνονται τη μυστηριώδη και εχθρική παρουσία των θεών παντού» τόνισε, σύμφωνα με το THR.

Για την ιστορική ακρίβεια η παραγωγή χρησιμοποίησε τις συμβουλές διαφόρων Ιταλών και ξένων ιστορικών, συμπεριλαμβανομένου του Valentino Nizzo, διευθυντή του Εθνικού Ετρουσκικού Μουσείου της Villa Giulia στη Ρώμη.

, , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *