Καθηγητής “μάλαμα”: Ο Κολοκοτρώνης σφαγέας γυναικόπαιδων, ο Μελάς αμφιλεγόμενος (Βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει καθηγητής σε σχολείο της Κέρκυρας εξαιτίας βίντεο από μάθημα στην τάξη του που αναρτήθηκε, όπου ο χημικός ακούγεται να μιλά με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο για τους Παύλο Μελά και Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ενώ από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε και η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Αλλά και «o Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», ακούγεται να λέει στους μαθητές του ο καθηγητής χημείας σε σχολείο της Κέρκυρας. Κατά τη γνώμη του, ο Μακεδονομάχος αποτελεί χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και σε καμία περίπτωση «δεν ήταν ήρωας».

Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο χημικός απαντά: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα μου “έκανα θρύψαλα κρανία μικρών Εβραιόπουλων”».

Ακόμα, όπως ακούγεται να λέει ο καθηγητής στο σχολείο της Κέρκυρας, «η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

defence-point.gr

, , , , ,

1 thought on “Καθηγητής “μάλαμα”: Ο Κολοκοτρώνης σφαγέας γυναικόπαιδων, ο Μελάς αμφιλεγόμενος (Βίντεο)

  1. Ένας ακόμη προδότης φίλος της wehrmacht. Κ μη ξεχνάτε τη φράση του Μάτσα: ” Οι γερμανοί είναι φίλοι μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *