Πασχάλης Κιτρομηλίδης “Ελλάδα 2021”: Από τα Καλάβρυτα άρχισε η Επανάσταση

Ρεπορτάζ Kalavryta News

Την πιο σημαντική δήλωση έκανε σήμερα κατα την επίσκεψη της Προέδρου της επιτροπής “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, ο στενός συνεργάτης της, μέλος της επιτροπής και της επιστημονικής ομάδας, διαπρεπής καθηγητής πολιτικών επιστημών, τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, επίτιμος διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Θράκης και Βουκουρεστίου και επι σειρά ετών Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Ερευνών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης.

Αν μείνει κάτι από την σημερινή επίσκεψη της κας Αγγελοπούλου και μελών της επιτροπής “Ελλάδα 2021”  είναι η δήλωση που καταγράψαμε:

Δείτε την Δήλωση:

, , ,

2 thoughts on “Πασχάλης Κιτρομηλίδης “Ελλάδα 2021”: Από τα Καλάβρυτα άρχισε η Επανάσταση

  1. Απο το Ιασιο ξεκινησε η Επανασταση κ. καθηγητα. Η Επιτροπη για το 2021, δεν ξερει ουτε τα βασικα. Πρεπει επιτελους να καταργηθει.

  2. Αν είναι κάποιος πιό αρμόδιος ν’ απαντήσει σ’ αυτό το θέμα, αυτός είναι ο κύριος καθηγητής, ο οποίος, εκτός των άλλων είναι επίτιμος διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Θράκης και Βουκουρεστίου. Χρειαζόταν πολύ μεγάλο θάρρος γιά τη φωτισμένη ιντελιγκέντσια που κυβερνά την Ελλάδα σε όλη τη μεταπολίτευση, κι αυτός ως καθηγητής Πολιτικών Επιστημών που ήταν μέλος της, να δώσει τελικά αυτή την απάντηση μετά από 200 έτη.
    Η επανάσταση ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα. Να μία καλή ευκαιρία να συμφωνήσουμε σε κάτι. Ν’ αφήσουμε τις καταραμένες διαφωνίες που μας διχάζουν και μας υποβαθμίζουν στα τάρταρα των ευρωπαϊκών λαών και να δεχτούμε ότι ένα μέρος της αλήθειας που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, είναι σωστό. Εκείνοι που επιμένουν ότι η επανάσταση ξεκίνησε στο εξωτερικό, μάλλον πετούν εξυπνακίστικες, αναπόδεικτες θεωρίες, ως συνήθως, διαλέγοντας έναν πιθανό τρίτο δρόμο στις υπάρχουσες απόψεις, φοβούμενοι να δώσουν τη μάχη της απόδειξης και να αντέξουν την ειρωνεία των αντιπάλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *