Ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και τα κατέβασε μετά από λίγη ώρα εξαιτίας της κατακραυγής ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, έχει προκαλέσει ερωτήματα για τους λόγους που επιλέχθηκε, τώρα να προβληθεί.
Σε αυτό ουσιαστικά αναφέρεται πόσο… καλά είναι για το κλίμα τα lockdown σε όλο τον κόσμο, καθώς λένε ότι μειώνουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι ουρανοί είναι καθαρότεροι αφού έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις και ελαχιστοποιηθεί οι μεταφορές.
Στο βίντεο κυριαρχούν εικόνες από άδειες πόλεις, από νεκρές βιομηχανίες, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν, όπως λένε, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
NEW – Klaus Schwab’s World Economic Forum (WEF) tweeted yesterday that “Lockdowns are quietly improving cities around the world,” accompanied by a video showing deserted streets, empty factories, and grounded planes. After backlash, they deleted it. Copy:pic.twitter.com/KWOF1OHkPH
— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) February 27, 2021
Με πληροφορίες από pronews