Επιστρέφει στο Open το «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια

Το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι μια από τις κορυφαίες σειρές, που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, έχοντας κερδίσει για πάντες τις καρδιές του κοινού, σε σκηνοθεσία του μοναδικού Μανούσου Μανουσάκη.

Η σπουδαία σειρά είχε κάνει άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα και συγκινηθούν στο τέλος, στην εξιστόρηση της Γενοκτονίας των Ποντίων μεταφερόμενη από το ομώνυμο βιβλίο. Αρκετές φορές, δε, επιστρέφει μέσα από τηλεταινίες και έχοντας πάντοτε τη λατρεία του κόσμου.

Η σκέψη για επιστροφή της ιστορικής σειράς

Η ανατροπή, δε, έρχεται από το Open και δεν αποκλείεται να δούμε το κανάλι να φέρνει πίσω τη σειρά με καινούργια επεισόδια. Ο Μανουσάκης, μάλιστα, είναι ήδη σε επαφές με το σταθμό και συζητούν το ενδεχόμενο να γυρίσει το «Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια.

Τα επεισόδια αυτά, φυσικά, θα αφορούν τη συνέχεια της ιστορίας, στην αμέσως επόμενη εποχή μετά τη Γενοκτονία των Ποντίων. Στην τελευταία σκηνή, άλλωστε, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, Αναστασία Παντούση, να προλαβαίνει να φύγει με το πλοίο μαζί με το παιδί της και ίσως από εκεί θα μπορούσαν να πιάσουν το μήνα, μιας και όλοι οι υπόλοιποι πεθαίνουν, αν κι έμεινε επίτηδες ζωντανή για ένα συμβολικό λόγο.

ATHENS MAGAZINE

, , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *