ΒΙΝΤΕΟ – Παρουσίαση του δίσκου του Χρήστου Γκόντζου στον Ιανό

Ο Ιανός και η δισκογραφική εταιρεία Irida Music, διοργανώσαν παρουσίαση του νέου δίσκου του Χρήστου Γκόντζου με τίτλο «Του χρόνου η ζωή».

Τον δίσκο προλογίσαν οι:

Νίκος Θρασυβούλου, δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός
Δήμητρα Καραμπεροπούλου, εκπρόσωπος της Irida Music και Γιώργος Σκίντσας, δημοσιογράφος.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Πολυξένη Καράκογλου, ο Περικλής Μαλακατές και ο Αποστόλης Μωραΐτης.

Συνοδεύουν οι:

Μπουζούκια-Τζουρά: Πάνος Γαλάνης και Ζαχαρίας Γερασκλής
Μπάσο: Αντωνία Τσολάκη
Κιθάρα: Νίκος Δημοσθένους
Πιάνο: Γιώργος Τσοκάνης

Λίγα λόγια για τον δίσκο:

Η μουσική και η παραγωγή είναι εξ’ ολοκλήρου από τον νεαρό συνθέτη Χρήστο Γκόντζο και οι στίχοι ανήκουν στους Δημήτρη Κόντο, Δημήτρη Φάρο, Κώστα Σπηλιώτη, Χρήστο Γκόντζο, ενώ γίνεται απόπειρα να δοθεί με έναν πρωτότυπο τρόπο μια ερμηνεία στο ποίημα Μυγδαλιά του Κώστα Καρυωτάκη.

Πρόκειται για έναν δίσκο, με έντονο προσωπικό χαρακτήρα και ύφος, τόσο στην μουσική σύνθεση και τον στίχο, όσο και στην στουντιακή επεξεργασία του υλικού. Οι μουσικοί και τραγουδιστές του δίσκου είναι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι στον χώρο τους, νέοι που, με την ενέργεια κ την ζωντάνια τους, δίνουν νόημα και ανοίγουν προοπτικές στο πεδίο της ερμηνείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Ο 26χρονος Χρήστος Γκόντζος, έχει ασχοληθεί επισταμένως με την κλασική – λόγια μουσική και μετράει στο ενεργητικό του δεκάδες έργα λόγιας μουσικής, καθώς οι σπουδές του ήταν και είναι προσανατολισμένες σε αυτήν. Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν στο IRIDA RECORDING STUDIO από τον Νικόλα Δημοσθένους.

, , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *