Κόκκινο Ποτάμι: Κίνηση ματ από OPEN και Μανουσάκη με πλάνο 2022-2024

του Αλέξανδρου Κατσαρίδη,

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε δει και δυο τρέιλερ που υπόσχονται πολλά. Αυτό που όμως έφτασε στα αυτιά μου χθες (είχε πάραυτα κυκλοφορήσει ως είδηση) και αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι το κανάλι επενδύει και βασίζει το πρόγραμμα του -τουλάχιστον στο κομμάτι της μυθοπλασίας- στο Κόκκινο Ποτάμι ήδη μέχρι το… 2024! Πως θα γίνει αυτό;

Τρεις θεματικοί κύκλοι για το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια – Πότε θα προβληθούν

Η συνέχεια λοιπόν για το Κόκκινο Ποτάμι θα εξελιχθεί – επιμεριστεί σε τρεις θεματικούς κύκλους. Θα δούμε παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται σε Ελλάδα, Τουρκία, Πόντο, και φυσικά Σμύρνη, όπου και θα γυρίσουν θύμησες από την μεγάλη καταστροφή της το 1922.

Με βάση λοιπόν το παραπάνω πλάνο, τόσο του Μανούσου Μανουσάκη, όσο και του OPEN, οι δυο από τους τρεις θεματικούς κύκλους θα προβληθούν τη σεζόν 2022-2023  , ενώ ο τρίτος θα παιχτεί του χρόνου, με αφετηρία τη σεζόν 2023 και θα φτάσει φυσικά έως και το 2024, λογικά μέχρι το Πάσχα ή έστω λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει (πιθανόν και ολοκληρωθεί για τώρα) στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα συνεχιστούν στο Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, τη Βέροια αλλά και τη Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

youfly.com

, , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *