Η Ευρωπαϊκή διοίκηση ταυτίζεται με το 1% – Οι πραξικοπηματίες δεν θα περάσουν, του Μ. Χαραλαμπίδη

Ήταν προκλητικές όχι απλά άκομψες, οι φωνές οι προτροπές, φορτισμένες κραυγές παρά δηλώσεις της ευρωπαϊκής Διοίκησης μετά την ψηφοφορία στο εδώ κοινοβούλιο. Διάβασα αυτές των προερχόμενων από το Λουξεμβούργο, την Πολωνία, την Ιταλία. Οι άνθρωποι αυτοί αποδείχθηκε ότι δεν έχουν συνείδηση του ρόλου τους και του θεσμού που εκπροσωπούν. Η συμπεριφορά τους είναι ξένη με τις ευρωπαϊκές θεσμικές σταθερές. Τους ευρωπαϊκούς τρόπους μετά το 1945.

Κάποιος σοβαρός άνθρωπος έπρεπε να τους συγκρατήσει, να τους επαναφέρει στην τάξη. Δυστυχώς όμως και στην ΕΕ απουσιάζουν πλέον οι υπεύθυνοι οι ώριμοι άνθρωποι, οι σοφοί. Κανείς από τις προηγούμενες γενιές δεν θα συμπεριφέρονταν με αυτόν τον τρόπο. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι τάχθηκαν υπέρ του 1%, ένα κρατικοδίαιτο στρώμα και εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, του 99%. Ταυτίσθηκαν επιδιώκοντας να νομιμοποιήσουν από έξω διαδικασίες όχι απλά ευτελισμού της πολιτικής ζωής, κονιορτοποίησης το ονομάζει η επιστήμη αλλά πραξικοπηματικές. Στην Αθήνα μετά από έναν ετήσιο κύκλο πρωτόγνωρου αυταρχισμού και βίας φθάσαμε  σε ένα πραξικόπημα στο κοινοβούλιο. Άλλο κονιορτοποίηση της πολιτικής και άλλο αντιπροσώπευσηΨήφισε η κονιορτός όχι πολιτικά υποκείμενα

Το θέμα προχθές στο κοινοβούλιο ήταν η Δημοκρατία όχι η ΜακεδονίαΤην δημοκρατία όφειλε να υπερασπισθεί μια σοβαρή και υπεύθυνη  Ευρωπαϊκή Διοίκηση.Εθνική αλλά και  ευρωπαϊκή προτεραιότητα ήταν η ανάπτυξη όχι το Σκοπιανό. Δακρυγόνα και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Το Σκοπιανό ήταν, είναι προτεραιότητα άλλων όχι των Ελλήνων.     

Προσεχώς και πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα απολύσει με μεγάλη περιφρόνηση αυτήν την κωμική κακιστοκρατία που επεβλήθη στη χώρα.

Εκτός και αν μας απαγορεύσουν να ψηφίσουμε. Για να «σπάσουν τα πλευρά της Ελλάδας και των Ελλήνων»Ξέρει η  Μογκερίνι τί εννοώ.Αυτά όμως δεν γίνονται. Δεν είμαστε στο 1967.

Ας φροντίσουν λοιπόν στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες να τους βρουν μια δουλειά.   Προσεχώς θα τους προτείνω κάποιες. Το σοσιαλιστική διεθνής (κάτι διάβασα γι’ αυτό) ξέφτισε πια. Τα τελευταία υπολείμματά της ήταν οι κεμαλοφασίστες Τζεμ και Μπαϊκάλ λάτρεις του Κεμάλ, του δάσκαλου του Χίτλερ και φίλοι, σύντροφοι του Γιωργάκη.

Είναι ίσως κατάλληλοι για άλλους μηχανισμούς.
LOS GOLPISTAS NO PASSARAN
ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 

polis-agora.blogspot.com

, , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *