Κατακεραύνωσε τους Αμερικανούς για την Βενεζουέλα ο Ρότζερ Γουότερς

Ο Ρότζερ Γουότερς δεν αρνήθηκε τη ζοφερή κατάσταση στη Βενεζουέλα, τόνισε όμως ότι οι πολίτες βασανίζονται λόγω του οικονομικού πολέμου των ΗΠΑ

Ο Ρότζερ Γουότερς έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι διαθέτει πολιτικές ανησυχίες και αριστερή ματιά στα πράγματα. Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση της Βενεζουέλας.

Το ηγετικό μέλος των τεράστιων Pink Floyd πήρε θέση για το ζήτημα που απασχολεί όλον τον πλανήτη ασκώντας σκληρή κριτική στους Αμερικανούς χωρίς πάντως να αρνηθεί τη δύσκολη πραγματικότητα.

Ο Γουότερς, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το 1999 ο λαός εξέλεξε μία σοσιαλιστική κυβέρνηση (υπό τον Ούγκο Τσάβες) την οποία οι Αμερικανοί επιχείρησαν να ρίξουν με πραξικόπημα του 2002.

“Ο Ομπάμα” συνέχισε” ο διάσημος μουσικός “είχε τονίσει ότι η Βενεζουέλα είναι απειλή. Στη χώρα γίνεται οικονομικός πόλεμος, θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία της.

Λόγω αυτού του γεγονότος ο λαός υποφέρει. Η ζωή στη Βενεζουέλα είναι σκληρή, το φαγητό πανάκριβο”. Για να καταλήξει: “Τώρα οι Αμερικανοί βρήκαν μία μαριονέτα, τον Γκουαϊδό, και τον χρησιμοποιούν αναλόγως”.

Δείτε και ακούστε εδώ το μήνυμα του Γουότερς στον τηλεοπτικό σταθμό telesur. https://twitter.com/rogerwaters/status/109955241067726848

news247.gr

, , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *