“Οι ‘Ελληνες” το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic για τους αρχαίους ‘Ελληνες που άλλαξαν τον κόσμο

Το Νational Geographic για να τιμήσει τα 5.000 του ελληνικού πολιτισμού προβάλει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στο κανάλι του National Geographic σε επεισόδια τα οποία με ένα μοναδικό τρόπο θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα. Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων ,Αγαμέμνων ,Μέγας Αλέξανδρος και τόσοι άλλοι σπουδαίοι ‘Ελληνες.

Το ντοκιμαντέρ το οποίο έχει τίτλο “Οι ‘Ελληνες- The Greeks “θα προβάλλεται από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου για να γνωρίσουν σε όλο τον κόσμο την πολιτιστική αλλά και ευρύτερη προσφορά της Ελλάδας .

Η παραγωγή αυτή του National Geographic αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας πως ο ελληνικός πολιτισμός κατάφερε και αποτύπωσε την τελειότητα της ανθρώπινης μορφής στον αθλητισμό και την τέχνη και αναγνωρίζει πως πολύ απλά, οι Έλληνες δημιούργησαν τον κόσμο μας.

Μάλιστα στο απόσπασμα από το εισαγωγικό βίντεο που μπορείτε να δείτε αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο και δημιούργησαν την πραγματική δημοκρατία. Ενώ μιλά για τον γεωστρατηγικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας στο ελληνικό αρχιπέλαγος, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία που συνέβαλε ουσιαστικά στην προσέγγιση ζητημάτων όπως η ζωή και ο θάνατος,αλλά και την φιλοξενία και τον ανθρωπισμό.

ALL TIME CLASSIC

, , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *