“Αετός”: Το νέο τραγούδι του Σταμάτη Σπανουδάκη, ακτίδα αισιοδοξίας σε μέρες δύσκολες

Ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης μας έχει εδώ και πολλά χρόνια συνηθίσει σε μία μουσική που εξαίρει, με έντονα αισιόδοξο τρόπο, τον ελληνικό πολιτισμό και την θέση του λαού μας στον κόσμο και την ιστορία.

Στους σημερινούς μας καιρούς της απόλυτης σύγχισης, του φόβου και του διχασμού, το νέο κομμάτι “Αετός” του Σταμάτη Σπανουδάκη θυμίζει το γλυκό βάρος της ιστορίας μας, καταλήγοντας σε ένα όμορφο μήνυμα ενότητας.

Ανακοινώνοντας το νέο του τραγούδι, ο κ. Σπανουδάκης έγραψε:

“11 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου.
Είναι παρεμπιπτόντως και η μέρα του παιδιού.
Σας γράφω λοιπόν, για το εξής:
Αντί να σας κεράσω γλυκά, θα «ανεβάσω» μόνο για σας και πρίιν από οπουδήποτε αλλού, τον «Αητό». Έγραψα τον «Αητό», για να τον ακούσουν όλοι οι Έλληνες και να πάρουν δύναμη, κουράγιο και ελπίδα. Μακάρι να βγω σωστός αλλά και αληθινός, σ’ αυτό το μουσικό – στιχουργικό μου όνειρο..
Έχω λοιπόν την πίστη μου σε εσάς πρώτα, γιατί χρόνια τώρα από τα γραφόμενα σας και την ανταπόκριση σας, ξέρω ότι αγαπάτε την μουσική και τους στίχους μου.
Το δικό σας «δώρο» θέλω, ή μάλλον παρακαλώ, να είναι το εξής:
Πάρτε τον «Αητό» από τα «χέρια» μου και στείλτε τον, όπου υπάρχει ελληνισμός και ορθοδοξία. Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Ρωσσία, Σερβία και όπου αλλού ξέρετε κάποιον Έλληνα η κάποιον ορθόδοξο.
Εσείς κήρυκες κι’ εγώ χαρούμενο «παιδί», στο πάρτυ γενεθλίων του….
Αυτά τα λίγα και όλα καλά θα πάνε, σύν Θεώ πάντα.

Στ. Σπανουδάκης”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

, , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *