Καθαρίστρια από την φυλακή: “Ντρέπομαι, αλλά το έκανα για τα παιδιά μου”

“Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ”, δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια μέσα από τις φυλακές της Θήβας, όπου εκτίει δεκαετή ποινή.

Μέσα από τις φυλακές της Θήβας δηλώνει την απέραντη ευγνωμοσύνη της, στο πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης. Τονίζει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Μετά το σάλο που προκάλεσε σε ολόκληρη τη χώρα η προφυλάκισή της, η ίδια λύνει τη σιωπή της και ευχαριστεί όλους εκείνους που στέκονται στο πλευρό της. Η 53χρονη γυναίκα τονίζει στην εφημερίδα “Ταχυδρόμος του Βόλου” πως έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Λέει χαρακτηριστικά: “Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ”.

Μέσα από τις φυλακές της Θήβας δηλώνει την απέραντη ευγνωμοσύνη της, στο πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης. Τονίζει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι η καταδίκη της καθαρίστριας από το Πενταμελές Εφετείο Βόλου, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου

Η γυναίκα είχε διοριστεί το 1996 και για προκειμένου να το καταφέρει αυτό, με τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, είχε πλαστογραφήσει το πτυχίο που είχε της Ε΄ δημοτικού και το έκανε της ΣΤ΄ Δημοτικού. Όταν η πλαστότητα εντοπίστηκε απολύθηκε, πέρασε από δίκη και επειδή κρίθηκε ότι επί 20ετία πληρωνόταν παράνομα, της επιβλήθηκε η εξοντωτική ποινή των 10 χρόνων κάθειρξης. Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη καθαρίστρια είχε καταδικασθεί πρωτοδίκως σε 15ετή φυλάκιση ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή της μετατράπηκε σε 10 χρόνια, χωρίς αναστολή.

news247.gr

,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *