Καμμένος: Προτείνω στον Μητσοτάκη να καταθέσουμε πρόταση μομφής

Το κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνυπογράψουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, εάν δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσει όνομα με τον όρο Μακεδονία και πως δεν θα διαπραγματευτεί τη συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος.

«Απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον κύριο Μητσοτάκη να απαντήσει τώρα αν  συνυπογράφει με μας πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με την προϋπόθεση  να μην παραχωρήσει όνομα με τον όρο Μακεδονία και να μην  διαπραγματευτεί τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε στο Star.«Επιμένουμε καμία χρήση του όρου «Μακεδονία». Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας επιπροσθέτως πως «οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα, θα πουλήσουν και τον κ. Τσίπρα».

«Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές»Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε δε, πως θα προσπαθήσει έτσι ώστε να μην εξασφαλιστούν οι 151 βουλευτές για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές. Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα, δεν έχει την εμπιστοσύνη μας γιατί συνδέεται με τη συμφωνία των Πρεσπών», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

alfavita.gr

, , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *