Δεν θα υπογράψω την συμφωνία των Πρεσπών…λέει ο Παυλόπουλος

Ένα άλλο πρόβλημα εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες για τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα καθώς για τον πρωθυπουργό το θέμα της ψηφοφορίας έχει κλείσει αφού έχει βρει τους 151 βουλευτές .

Το πρόβλημα για τον πρωθυπουργό ονομάζεται Προκόπης Παυλόπουλος και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας καθώς κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σε πηγαδάκια αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι θετικός στο να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών αφού έρθει από την Ελληνική βουλή.

Ο λόγος που ο Πρόεδρος της δημοκρατίας σκέφτεται αρνητικά στο να βάλει την υπογραφή του όπως αναφέρουν κύκλοι της Ν.Δημοκρατίας και στενοί φίλοι του ΠΤΔ αναφέρουν στο Ellada.Press είναι γιατί η συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων όπως έχει έρθει πριν απο λίγει ώρα η ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχουν την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονας χώρας αλλά έχουν την υπογραφή της βουλής.

Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του.

vimapress.gr

, , , ,

2 thoughts on “Δεν θα υπογράψω την συμφωνία των Πρεσπών…λέει ο Παυλόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *