Ο βρόμικος πόλεμος συνεχίζεται και επεκτείνεται

Του δημοτικού συνδυασμού «Αθήνα για την Ελλάδα»

Ο βρώμικος πόλεμος ενάντια στον συνδυασμό «Αθήνα για την Ελλάδα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμπελιά συνεχίζεται και επεκτείνεται. Έχουμε ήδη αναφερθεί στη προσπάθεια αποσιώπησης της παρουσίας του συνδυασμού μας, από εφημερίδες, τηλεοράσεις και ηλεκτρονικά μέσα γενικότερα, η οποία γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς διαπιστώνεται η απήχηση την οποία βρίσκει ο συνδυασμός αυτός στους πολίτες της Αθήνας.

Έτσι, δημοσιογράφοι μάς ακυρώνουν συνεντεύξεις, τηλεοράσεις μας αποκλείουν επιδεικτικά και σκανδαλωδώς και τέλος, εταιρείες δημοσκοπήσεων μάς αποκλείουν παράνομα εντελώς από τις σχετικές έρευνες, πράγμα που επιβεβαιώνει την αθλιότητα και την αξιοπιστία που έχουν πολλές από δαύτες.

Το τελευταίο και πιο καραμπινάτο κρούσμα είναι ο αποκλεισμός του συνδυασμού μας από έρευνα που διεξάγει για τον δήμο της Αθήνας η εταιρεία ΚΑΠΑ Research. Σε αυτήν αποκλείεται σκανδαλωδώς η υποψηφιότητά μας, όπως το διαπιστώσαμε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε «ερευνητής» της εταιρείας με ψηφοφόρο μας. Ο ψηφοφόρος μας τον ρώτησε γιατί δεν περιλαμβάνεται ο Συνδυασμός μας στις ερωτήσεις και του δήλωσε πως «δεν μας είχε στον κατάλογο των υποψηφίων». Μετά από επικοινωνία με την εταιρεία διαπιστώσαμε ότι όντως δεν μας είχαν συμπεριλάβει, με φηθηνές δικαιολογίες. Γι’ αυτό και προχωρήσαμε σε νομικές ενέργειες, εξώδικο και ακολουθούν προφανώς και αγωγές κατά της εταιρείας και οποιωνδήποτε δημοσιοποιήσουν τις σχετικές ψευδοέρευνες, ενώ βεβαίως θα ακολουθήσουν και άλλες  κινήσεις μας.

Γνωρίζουμε την αθλιότητα των αντίπαλων μας. Παραμένουν στην εξουσία μέσω της διαφθοράς και της απάτης. Αυτή ενάντια στην οποία παλεύουμε για πάνω από πενήντα χρόνια. Όπως και αυτοί γνωρίζουν τους πραγματικούς αντιπάλους τους και μας συμπεριφέρονται αναλόγως.

Παραθέτουμε το εξώδικο το οποίο αποστείλαμε ήδη στην εταιρεία και έπεται συνέχεια.

ardin-rixi.gr

, , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *