Σταύρος Καλεντερίδης: Δύο λόγια για το άγαλμα του Αλεξάνδρου

Λοιπόν πρέπει να πούμε τα εξής:

Το άγαλμα άργησε 26 ολόκληρα χρόνια.

Συνυπεύθυνοι για την παραμέλησή του (με την ιταμή δικαιολογία ότι δεν βρισκόταν χώρος τοποθέτησής του!) όλες οι ανθελληνικές κυβερνήσεις και όλοι οι κατάπτυστοι δήμαρχοι Αθηναίων που πέρασαν από το ’93 μέχρι σήμερα. Κορυφαίοι στο θλιβερό τους είδος οι αρχιπροδότες Συριζαίοι και ο νυν, απερχόμενος, δήμαρχος – δούρειος ίππος της Αθήνας.

Ο λόγος λοιπόν που το άγαλμα δεν τοποθετήθηκε τόσα χρόνια ήταν διότι η παρουσία του δεν εξυπηρετούσε την προδοτική πολιτική των “Ελληνικών” κυβερνήσεων για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Η τοποθέτησή του θα γινόταν μόλις ολοκληρωνόταν το σχέδιο, μιας και τότε το άγαλμα δεν θα συμβόλιζε κάποιον αγώνα ή σκοπό, ενώ θα αποτελούσε μια απλή “εικαστική πινελιά” στην πόλη και τίποτα παραπάνω.

Μετά την παράδοση της Μακεδονίας, θα δείτε τους προδότες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να δίνουν επικοινωνιακές μακεδονικές παροχές στους πολίτες για να μας βυθίσουν στο λήθαργο. Αφού διέπραξαν το έγκλημα, θα τοποθετούν αγάλματα και ανδριάντες, για εσωτερική κατανάλωση, στα κορόιδα που λέγονται Έλληνες γελώντας σαν μαύρα κοράκια πίσω από τις πλάτες μας.

Οι ανέξοδες αυτές κινήσεις των προδοτών, της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται Ελληνικό Κράτος, δεν κοστίζουν στη μειοδοτική τους προσπάθεια στο διεθνές επίπεδο και δεν πλήττουν σε τίποτα την εξωτερική στρατηγική των προδοτών για παραχώρηση και απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας.

Μόνο οι φαύλοι χαίρονται με τα τεχνάσματα και τους φτηνούς αντιπερισπασμούς των φαύλων. Η τοποθέτηση ενός αγάλματος που φιλοτεχνήθηκε το 1993, και που αποτελεί όζουσα ταφόπλακα για το όνομα του Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας μετά την εσχάτη προδοσία των Πρεσπών, αποτελεί ωμή και αισχρή ύβρη απέναντι στους ελεύθερους πολίτες.

Ύβρη για την οποία θα κiνήσουμε γη και ουρανό να πληρώσουν οι ιθύνοντες πολιτικοί εγκληματίες.

Πρόκειται για μια πράξη εθνικής ήττας και καταστροφής.

Αντισταθείτε.

Σταύρος Καλεντερίδης
ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ

, , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *