Νικόλαος Παππάς

Ο Νίκος Π. Παππάς είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Έχει φοιτήσει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου έκανε πτυχιακή με θέμα τη Μεγάλη Ιδέα (Ε. Βενιζέλος – Ι. Μεταξάς – Ι. Δραγούμης) με επιβλέποντες καθηγητές τους Γεώργιο Κοντογιώργη και Γεράσιμο Μοσχονά.

Έχει εργαστεί στον χώρο των ΜΜΕ, σε πολιτικές εκπομπές σε διάφορα κανάλια των Αθηνών ενώ από χόμπι έμαθε μοντάζ βίντεο. Επιπλέον, έχει εργαστεί και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Συμμετέχει στην ραδιοφωνική εκπομπή Cognosco Radio (σε συνεργασία με το Εναλλακτικό Ραδιόφωνο) όπου θίγονται ιστορικά, φιλοσοφικά και πολιτικά θέματα ενώ η εκπομπή πραγματοποιεί και συνεντεύξεις προσώπων του πνευματικού χώρου.

Με το Cognosco Team έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που έχει οργανώσει το κίνημα Άρδην.

Προσωπική ιστοσελίδα: http://katholikieleutheria.blogspot.com/

Ακαδημαϊκή ιστοσελίδα: https://220.academia.edu/nikolaosppappas

Λογαριασμός Twitter: https://twitter.com/Nickosfp

Δείτε τα άρθρα του στο Cognosco Team με ένα κλικ ΕΔΩ

1 thought on “Νικόλαος Παππάς

  1. Σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύω ότι είστε μια ομάδα που κάνει τη διαφορά σε ο,τι αφορά ιστορικά θέματα από διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχω και εγώ πάθος με την ιστορία και ειδικότερα με αυτό που εντελώς εσφαλμένα καλείται Βυζάντιο ή καλύτερα Ρωμανία. Θα ζητούσα αν ήταν εύκολο να αφιερώσετε κάποιες αναρτήσεις σε διάφορους θύλακες αντίστασης που εκδηλώθηκαν σχεδόν την επόμενη της άλωσης της Πόλης, με όσο πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Κορκοδειλου αλλά και ενός Παλαιολόγου. Και οι 2 ανέπτυξαν δράση στην Πελοπόννησο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.