Νικόλαος Παππάς

Ο Νίκος Π. Παππάς είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Έχει φοιτήσει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου έκανε πτυχιακή με θέμα τη Μεγάλη Ιδέα (Ε. Βενιζέλος – Ι. Μεταξάς – Ι. Δραγούμης) με επιβλέποντες καθηγητές τους Γεώργιο Κοντογιώργη και Γεράσιμο Μοσχονά.

Έχει εργαστεί στον χώρο των ΜΜΕ, σε πολιτικές εκπομπές σε διάφορα κανάλια των Αθηνών ενώ είναι αυτοδίδακτος στο μοντάζ. Επιπλέον, έχει εργαστεί και σε διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Συμμετείχε στην ραδιοφωνική εκπομπή Cognosco Radio (σε συνεργασία με το Εναλλακτικό Ραδιόφωνο) όπου θίγονταν ιστορικά, φιλοσοφικά και πολιτικά θέματα ενώ η εκπομπή πραγματοποιούσε και συνεντεύξεις προσώπων του πνευματικού χώρου.

Προσωπική ιστοσελίδα: http://katholikieleutheria.blogspot.com/

Ακαδημαϊκή ιστοσελίδα: https://220.academia.edu/nikolaosppappas

Λογαριασμός Twitter: https://twitter.com/Nickosfp

Δείτε τα άρθρα του στο Cognosco Team με ένα κλικ ΕΔΩ

2 thoughts on “Νικόλαος Παππάς

  1. Σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύω ότι είστε μια ομάδα που κάνει τη διαφορά σε ο,τι αφορά ιστορικά θέματα από διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχω και εγώ πάθος με την ιστορία και ειδικότερα με αυτό που εντελώς εσφαλμένα καλείται Βυζάντιο ή καλύτερα Ρωμανία. Θα ζητούσα αν ήταν εύκολο να αφιερώσετε κάποιες αναρτήσεις σε διάφορους θύλακες αντίστασης που εκδηλώθηκαν σχεδόν την επόμενη της άλωσης της Πόλης, με όσο πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Κορκοδειλου αλλά και ενός Παλαιολόγου. Και οι 2 ανέπτυξαν δράση στην Πελοπόννησο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *