ΒΙΝΤΕΟ – “Εγώ Γενίτσαρος δεν θα γινόμουν ποτέ”! Όταν ο Σάββας Καλεντερίδης μίλησε για την υπόθεση Οτζαλάν

Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που οι Έλληνες πολίτες πάγωσαν από την είδηση: ο Οτζαλάν στα χέρια των Τούρκων με ελληνική συνενοχή!

Αυτό που ήταν αδιανόητο να συμβεί είχε γίνει και οι εικόνες του χειροπόδαρα δεμένου Οτζαλάν ,ανάμεσα σε κουκουλοφόρους της ΜΙΤ που τον μετέφεραν αεροπορικώς από την Κένυα στην Τουρκία, ήταν σοκαριστικές!

Ακόμη περισσότερο όμως ήταν σοκ για την ελληνική κοινή γνώμη η αποδεδειγμένη ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης στην παράδοση του Οτζαλάν!

Πέρυσι (2019) είχε μιλήσει για το θέμα αυτό ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας, ο Αξιωματικός του Ε.Σ. Σάββας Καλεντερίδης, που εκείνη την εποχή υπηρετούσε στην ΕΥΠ, αφηγείται με κάθε λεπτομέρεια όλη την υπόθεση:

, , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *