ΒΙΝΤΕΟ – Κόκκινο Ποτάμι: Τα ιστορικά πρόσωπα πίσω από τους πρωταγωνιστές της σειράς

Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της πετυχημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη “Κόκκινο Ποτάμι”, της οποίας ο πρώτος κύκλος ήταν βασισμένος στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη. Το έργο διαδραματίζεται την περίοδο όπου υλοποιήθηκε το γενοκτονικό σχέδιο κατά των Χριστιανών της Ανατολής και επικεντρώνεται στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ορισμένοι χαρακτήρες της σειράς δεν είναι τυχαία πρόσωπα αλλά είναι βασισμένοι σε ιστορικές προσωπικότητες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα της εποχής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους σημαντικότερους εξ αυτών και προετοιμαστείτε βλέποντας τον πρώτο κύκλο, όσοι δεν τον έχετε δει, ώστε να είστε έτοιμοι να δείτε και τον δεύτερο σε λίγο καιρό:

, , , , , , , , ,

1 thought on “ΒΙΝΤΕΟ – Κόκκινο Ποτάμι: Τα ιστορικά πρόσωπα πίσω από τους πρωταγωνιστές της σειράς

  1. O KYΡΙΟΣ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ .,ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΣΤΟΥΣ 15.000 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ “ΦΛΟΓΟβόλου”.ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΘ-ΣΣΕ 1960) .

    https://www.docdroid.net/GdhzqWp/bioghrafiko-naoum-antighrafo-docx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *