ΒΙΝΤΕΟ – Εκδήλωση Cognosco Team & Άρδην: «Για την εθνική ταυτότητα – Είναι η διατήρησή της επίκαιρη;»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου η εκδήλωση με θέμα «Είναι η διατήρηση της εθνικής ταυτότητας επίκαιρη;» σε συνεργασία της δημοτικής κίνησης «Αθήνα για την Ελλάδα» και της ιστοσελίδος cognoscoteam.gr

Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Καραμπελιάς, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και συγγραφέας, ο Μάριος Νοβακόπουλος (Διεθνολόγος), ο Νίκος Παππάς (Πολιτικός Επιστήμονας – Ιστορικός) και ο Μιχάλης Ρέττος (Φιλόλογος – ιστορικός).

(Από αριστερά: Μάριος Νοβακόπουλος, Νίκος Παππάς,
Γιώργος Καραμπελιάς, Μιχάλης Ρέττος)

Μετά από τις ομιλίες των συμμετεχόντων έγινε και εκτενής συζήτηση επί του θέματος (αλλά και εκτός) με τον κόσμο να θέτει σειρά από ζητήματα, θα θέτει ερωτήματα αλλά και να κάνει προσωπικές τοποθετήσεις.

Ως cognoscoteam.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και τον Γιώργο Καραμπελιά (και γενικότερα όλους τους ανθρώπους του κινήματος Άρδην) για την τιμητική πρόσκληση που μας έκαναν και την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε το φωτογραφείο PhotoPappas για την βιντεοσκόπηση της εκδηλώσεως: https://www.photopappas.gr

Τα όσα ειπώθηκαν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Το Cognosco Team δημιουργήθηκε από νέους επιστήμονες με στόχο να ξαναβρούμε οι Έλληνες την χαμένη μας ταυτότητα και σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι δρομείς. Γι’ αυτό και καλούμε, όσους ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν μαζί μας (μέσω της σελίδος μας στο Facebook ή στο email cognoscoteam@yahoo.com) και να αρθρογραφήσουν και να συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό. Στόχος μας να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας χωρίς κομματικές παρωπίδες και συμβιβασμούς.

, , , , , ,

4 thoughts on “ΒΙΝΤΕΟ – Εκδήλωση Cognosco Team & Άρδην: «Για την εθνική ταυτότητα – Είναι η διατήρησή της επίκαιρη;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *